VÅR BAKGRUNN

Om oss

En seriøs aktør i markedet

Matchpoint kom til verden som et svar på tingenes tilstand i dagens esportmiljø. Vi vil ha en profesjonell og underholdende kanal med regelmessige sendinger, engasjerte kommentatorer og fengslende innhold. Vi vil arrangere turneringer med fete premier, hver uke, som igjen blir vist på våre kanaler.

Vi har et helnorsk team, og vi ønsker å arrangere, kringkaste, og presentere for dere på norsk. Vi tror ikke på at det skal være nødvendig å henvende seg til et utenlandsk publikum for å få seere, men heller tvert i mot – et norsk tilbud gjør kvaliteten bedre, og gjør det lettere for seerne å tilknytte seg oss.

Vi har et stort team av medarbeidere, og hver og en av dem gjør en ufattelig innsats for å organisere og administrere våre turneringer, samt produsere innhold for våre mediekanaler.

Anders Skjulestad

Landsfaderen i norsk kompetitiv Rocket League, og den største pådriveren for kompetitiv PUBG i Norge, Anders har vært med på eventyret fra dag én. Han er ansvarlig for drift av turneringer og kommentering i matcher vist på Matchpoint.

Stian Storrvik

Også kjent som "Eiefant", Stian er organisator og caster for PUBG i Telialigaen og hjalp til å forme grunnlaget til Norwegian Battlegrounds. Han er en ildsjel med mange talenter og er blitt en vital del av Matchpoint sitt lag.

Dag Magnus Sunnanå

Dag "Sinnaman" Sunnanå har blitt sterkt involvert i esportscenen de siste årene. Dag er ansvarlig for produksjon av innhold og utgående design. Han har også ansvar for utvikling av casterne, og er grunnlegger av Matchpoint.

© Matchpoint 2020